ЕкранПроцесор


SSD
Graphic Card

OS


максимална цена (ден.):
достапност:
подреди:
DELL Inspiron 3552 (N3710, 4Gb, 500Gb, Ubuntu) 
Цена:
18300 ден.
17429.00 ден. + 5.00 ддв
DELL Vostro 3568 (i3, FHD, 4Gb, 1Tb, DRW, Ubuntu) 
Цена:
25725 ден.
24500.00 ден. + 5.00 ддв
DELL Vostro 3568 (i3, 8Gb, 256Gb SSD, DRW, Ubuntu)
Цена:
29925 ден.
28500.00 ден. + 5.00 ддв
DELL Vostro 3568 (i3, FHD, 4Gb, 1Tb, DRW, Windows)
Цена:
31395 ден.
29900.00 ден. + 5.00 ддв
Latitude E3560 (i3, HD, 4Gb, 500Gb, Windows 7 Pro)
Цена:
37000 ден.
35238.09 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Vostro 3568 (i5, FHD, 4Gb, 1Tb, Windows) 
Цена:
37905 ден.
36100.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Vostro 5370 (i5, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Ubuntu)
Цена:
41895 ден.
39900.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Vostro 3568 (i5, FHD, 8Gb, 1Tb, AMD, Windows)
Цена:
42630 ден.
40600.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Vostro 5471 (i5, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, AMD, Ubunt...
Цена:
42945 ден.
40900.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Vostro 5568 (i5, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, nVidia, Ub...
Цена:
44100 ден.
42000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL Vostro 5471 (i5, FHD, 8Gb,128Gb SSD + 1Tb, AMD, ...
Цена:
44400 ден.
42285.71 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Vostro 3578 (i7, 8Gb, 256, AMD, Windows) 
Цена:
46200 ден.
44000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL I5570,I7,8G,256,FHD,ATI    
Цена:
47000 ден.
44761.91 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Vostro 5568 (i5, 8Gb, 256G, FHD, NVD)  
Цена:
47400 ден.
45143.00 ден. + 5.00 ддв
DELL I5767,I7,8G,1TB,FHD,ATI    
Цена:
47800 ден.
45523.81 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Inspiron 5770 (i5, 8GB, 128 + 1TB, ATI, FHD) 
Цена:
48100 ден.
45810.00 ден. + 5.00 ддв
DELL Vostro 5468 (i5, 8Gb, 256Gb, NVD, FHD)  
Цена:
49500 ден.
47143.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Latitude 3580 (i3, 4Gb, 500Gb, Win)  
Цена:
49875 ден.
47500.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Latitude 5580 (i5, 4Gb, 500Gb, Windows)  
Цена:
53025 ден.
50500.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Vostro 5568 (i7, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, nVidia, Ub...
Цена:
55125 ден.
52500.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL I5570,I7,16G,256,2TB,ATI    
Цена:
56700 ден.
54000.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Latitude 5580 (i5, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Windows)...
Цена:
57750 ден.
55000.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Latitude 5480 (i5, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Windows)...
Цена:
61950 ден.
59000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL Vostro 5568 (i7, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, nVidia, Wi...
Цена:
62055 ден.
59100.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Latitude 5480 (i7, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Ubuntu)
Цена:
69300 ден.
66000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL Latitude 7280 (i5, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Windows)...
Цена:
79275 ден.
75500.00 ден. + 5.00 ддв
DELL Latitude 7480 (i5, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Windows)...
Цена:
84525 ден.
80500.00 ден. + 5.00 ддв
DELL Latitude 7480 (i5, FHD, 8Gb, 512Gb SSD, Windows)...
Цена:
89250 ден.
85000.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Latitude 7280 (i7, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Windows)...
Цена:
91875 ден.
87500.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Latitude 7480 (i7, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Windows)...
Цена:
94500 ден.
90000.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL Latitude 7480 (i7, FHD, 8Gb, 512Gb SSD, Windows)...
Цена:
99225 ден.
94500.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
Lat. E7480 ( i7, 256SSD, 8Gb, FHD, Win 10 )  
Цена:
99900 ден.
95143.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
Dell Precision 3520      
контактирајте не за цена
Dell Precision 5520      
контактирајте не за цена
Dell Precision 7720      
контактирајте не за цена
Dell Precision 7520      
контактирајте не за цена